Vrouwen 2

De CV’s van Vrouwen 2
(de gezichten volgen  ….  )

Gezelligheid, inzet, strijd afgewisseld met goed voetbal, dikke winstpartijen, zware verliespartijen, feestjes, talent.. in vrouwen 2 zit zo’n beetje alles!

Dit jaar gaan wij weer voorop in de strijd in onze competitie en hopen wij bovenin mee te kunnen doen. Ondanks dat wij regelmatig spelers missen die meedoen met vrouwen 1, uiteraard doen wij dit graag, gaan wij iedere week volop voor de 3 punten!

Vorig jaar hebben we gezien dat we goed kunnen voetballen maar bovenal veel strijd kunnen leveren, meerdere wedstrijden hebben wij op deze manier punten kunnen pakken. Helaas voor de toeschouwer niet altijd oogstrelend maar wel effectief. Daarnaast zijn wij goed vertegenwoordigt op de verschillende feestjes en zullen wij ook hiervan verslag doen op de site. Op naar wederom een topseizoen!

 Even voorstellen:

 Celine Legtenberg, keepster.
De jonge bloem binnen ons team. Deze dame is net overgekomen vanuit de jeugd en zal dit seizoen bij ons onder de lat staan. Met haar 16! jaar houdt zij zich nu al goed staande binnen de groep. Meevoetballend sterk en altijd gemotiveerd en vol inzet.

 Kim Geurtse, verdedigster.
Op vele plekken inzetbaar maar meestal te vinden in de verdediging. Een zonnetje op het veld en tevens sterk aan de bal, Kim heeft sowieso wel iets met ballen. Vorig seizoen vele mensen doen verbazen door ook in de spits een sterke wedstrijd te spelen, multifunctioneel!

 Lisa Hegeman, verdedigster.
Een sterke waarde in het team. Verdedigend zeer sterk en een ware plaag voor menig aanvaller. Lisa zoekt haar tegenstander op om vervolgens 90 minuten deze persoon het leven zuur te maken. Af en toe verbaasd over haar eigen hoogstandjes en ook naast het veld een fijne verschijning.

 Lisanne Dikkers, verdedigster.
Meedogenloos,  sterk, technisch en af en toe ietwat lomp. Dat is Lisanne. Zij is tot veel bereid om te zorgen dat er geen tegenstander langs komt, meestal met succes! Naast deze beestachtige charges in de verdediging beschikt zij ook nog over een verwoestende trap. Teven zeer goed in de derde helft.

 Lyan Ronhaar, verdedigster.
Niet het postuur van een sterke verdediger maar hier is al menig tegenstander ingetrapt. Een blonde schone aan de linkerkant die niet alleen zeer sterk in verdedigen is maar ook nog eens regelmatig opkomt langs de zijlijn. Met haar lange benen plukt zij vrijwel iedere bal voor de tegenstander weg.

 Djarah Wijkamp, verdedigster.
Meestal vertoevend in het midden van de verdediging. Wisselt graag een beetje van positie of gaat wat mee naar voren, niet altijd met succes. Positief ingesteld en vol inzet en motivatie. Een enkele keer last van de zaterdagavond wat dan ook terug te zien is. Ook een hoogvlieger in de derde helft!

 Sherida Kappert, verdedigster.
Een ware veteraan die haar opleiding genoot bij de Eversberg. Zet met gemak haar tegenstanders aan de kant om vervolgens een fijne pass te geven, of een puntertje. Naast een goede verdedigster kan zij ook prima functioneren op de rechtsbuiten. Hoewel zij hier zelf haar twijfels over heeft, wij weten beter!

 Jovana Sopacua, verdedigster.
Nog zo’n veteraan afkomstig van de Eversberg. In het veld is niet te zien dat zij al twee kinderen heeft gebaard. Vol passie gaat zij de strijd aan en, niet altijd even mooi, stopt zij haar tegenstanders. Gaat af en toe de actie aan langs de lijn met wisselend succes. Waarschijnlijk mede door haar culturele achtergrond is zij regelmatig wat aan de late kant. Tenzij er een feestje is.

 Naomi Bovenlander-Meijer, verdedigster.
Een absolute milf en ook deze dame genoot haar opleiding bij de Eversberg. Technisch begaafd en ook verdedigend zeer sterk. Uiterlijk ziet zij er zeer vriendelijk uit maar na de wedstrijd denken de tegenstanders hier wel anders over. Een fijne sliding, een mooie pass, Naomi is van alle markten thuis.

 Leonie Verduin, middenveldster.
Een zeer sterke en constante factor op het middenveld. Strooiend met fijne passes of hard werkend om het vuile werk op te knappen, Leonie kan het allemaal. Ook een fijne loopactie dwars door de verdediging van de tegenstander is Leonie niet vreemd. Zelden te betrappen op een zwakke partij.

 Joyce Lohuis, middenveldster.
Klein maar fijn! Deze dame bezet meestal de rechterkant van het middenveld. Vol inzet en passie gaat zij iedere week de strijd aan. Af en toe staaltjes fijne techniek en altijd volop coachend, verbazingwekkend genoeg heeft zij altijd haar stem nog aan het einde van de wedstrijd. Buiten het veld staat zij tevens voor iedereen klaar.

 Kyra Nijenkamp, middenveldster.
Veel techniek en een hele mooi trap! Vanaf links maakt zij haar acties en omspeelt soms zonder moeite een mannetje of 4. Zelf denkt ze soms wel 6 tegenstanders aan te kunnen maar dit lukt dan net niet. Ballen in de kruising zijn haar niet vreemd. Ook een sterke speelster in de derde helft!

 Angelique Altenaar, Aanvalster.
Een waardige linksbuiten. Angelique valt niet altijd op in het veld maar doemt dan in eens op met wat prachtige messi-achtige acties waar zij vervolgens zelf van opkijkt! Hopelijk dit seizoen weer volop inzetbaar wanneer haar blessure hersteld is. Een echte teamspeelster die stiekem haar goaltjes meepikt.

 Angela Klein, Aanvalster.
Zoals Angela zie je er niet veel. Behendig, technisch en snel. Soms zo snel dat zij zichzelf niet meer kan bijhouden. Spurt met regelmaat langs de tegenstander om vervolgens de bal op maat voor te geven, hem in de kruising te schieten of te doen belanden aan de andere kant van veld 5. Met Angela is het altijd genieten!

 Marina Tijhof-Baan, Aanvalster.
Zeer sterk aan de bal en in staat een goede actie te maken. Ook een veteraan die al jaren terug begon met voetballen. Goed in de kaats en bijna altijd aanspeelbaar, scoren doet zij liever in vrouwen 1. Een plaag weliswaar voor de verdediging, als Marine de bal heeft moet je van goede huize komen om deze van haar af te nemen.

 Rene Rodijk, Coach.
Een betere coach kun je je niet bedenken. Velen van ons kennen Rene al vanaf de jeugd en nog steeds zijn wij hem niet zat. Wat ons betreft DE man van de vrouwen van de Zweef! Heeft jaren gestreden om de vrouwen in de picture te krijgen en met resultaat! Rene is altijd vol inzet en passie en naast dat hij een goede coach en leider is, is hij ook nog zeer competent op het sociale vlak.