Categorie archief: MC1

SVZW MC2D – De Zweef MC1 (3-1)

svzw2

We zijn afgelopen zaterdag positief gestemd samen met supporters afgereisd richting Wierden naar SVZW. We hadden uiteraard de overwinningssmaak te pakken en wilden ook deze wedstrijd gaan winnen! We kregen zijlijnhulp van vele ouders, dat is goed en mooi voor de meiden!

Het begin was goed en we hadden goede acties en ook redelijke kansen, ook werden er ballen uit gehouden door onze keepster Jane. We kwamen met 2-0 achter te staan voor de rust, na de rust maakte Julia een mooi doelpunt waardoor het uiteraard 2-1 werd.

De meiden van SVZW hadden iets meer geluk aan hun kant en maakten het uiteindelijk 3-1. Jammer, maar de meiden hebben zeker hun best gedaan en we gaan voor de volgende wedstrijd!

svzw1

svzw3

 

 

Hector MC1 – De Zweef MC1 (4-4)

Afgelopen zaterdag tegen Hector in Goor een mooie wedstrijd gezien, de meiden stonden in de 1 ste helft met 3-1 voor, later in de 2 de helft werd het 3-3 en Hector kwam met 4-3 voor. In de laatste 10 min. werd alles op alles gezet om er toch nog een gelijk spel eruit te halen, het werd toen 4-4.
De scheidsrechter hadden de meiden op het laatst ook niet mee, want de meiden vochten voor de overwinning , dus met een vrije trap in het vooruitzicht blies de scheidsrechter de wedstrijd af, helaas.
Al met al een mooie wedstrijd gezien, in ieder geval 1 punt verdiend. Daarna ging de jarige Lizzy in de kleedkamer trakteren en Yasmijn zijn ouders die een snackbar runnen in Goor trakteerden het hele team met de rijders bij een overwinning of gelijk spel op patat. Dus de zaterdag werd een mooi latertje, maar wel gezellig.

Groetjes van jullie begeleidster Irma Erupley

Seizoensstart De Zweef MC1

Dit jaar weer nieuw in de competitie, De Zweef MC1.
Een leuk nieuw team met enthousiaste meiden uit D2, D3, D4, MB2 en een vijftal nieuwelingen. Een team met veel ouders die hun steentje bijdragen. Drie moeders die bij toerbeurt als organisatorisch leider fungeren en vier vaders en een moeder die samen met Harry Legtenberg en Arjen Kapteyn de training verzorgen.
De dames hebben inmiddels 2 competitiewedstrijden gespeeld. De allereerste wedstrijd werd verloren met 6-0 van Enter Vooruit, wel jammer maar de tegenstander was vol lof over de meiden toen men hoorde dat dit hun vuurdoop was.
De tweede wedstrijd tegen Excelsior ‘31/SC Rijssen had heel anders kunnen eindigen als de vele kansen die De Zweef creëerde zouden zijn benut, helaas ging deze pot met 1-4 verloren. Hoogste tijd dus om even 2 oefenwedstrijden in te lasten. De Zweef D4 en D3 werden woensdag 17 en 24 september uitgedaagd. Twee leerzame wedstrijden die meerdere keren werden stilgelegd om extra aanwijzingen te geven en de spelers op verschillende posities aan het werk te zien.
Of dit zaterdag 27 september zijn vruchten af zal werpen zullen we ongetwijfeld spoedig horen !!

De Zweef MC1 ballenkids bij FC Twente Vrouwen

20140926_184808

De Zweef MC1 was vrijdag 26 september jl. te gast op het complex van ATC’65 in Hengelo bij de wedstrijd FC Twente Vrouwen – Club Brugge Vrouwen, de meiden waren uitgenodigd om te fungeren als ballenkids.
De wedstrijd begon een kwartier later dan gepland, door het grote aantal files in Nederland arriveerden de Belgische tegenstander na een reis van 6 uur pas rond de klok van 7 uur in Hengelo.
Het werd een wedstrijd waarbij de vrouwen van FC Twente domineerden en waarbij men nauwelijks in gevaar is geweest. De meiden van De Zweef zagen FC Twente makkelijk winnen met 5-0.

Toen men na de wedstrijd clubicoon Sander Boschker spotte was er voor hem geen ontkomen meer aan, het hele team moest met hem op de foto.
Een leuke wedstrijd en een hele leuke avond, FC Twente bedankt

IMG-20140926-WA0028

Een site ook voor MC1

Hoi meiden van MC1

Van jullie kant verwachten wij natuurlijk ook een eigen inbreng.
Leuke wedstrijdverslagen en foto’s.  Foto’s desnoods van je mobiel.

Mail het aan bertvandewerfhorst@home.nl of
per mobiel aan 0652430692

Je kunt ervan op aan dat de speelsters van VR1 en VR2 absoluut nieuwsgierig zijn naar jullie prestaties en belevingen bij de Zweef.
En wat dacht van je van de andere junioren MA1 en MB1

De Zweef de gezelligste en mooiste club van Nijverdal en laten wij nou de mooiste site hebben.

gr. Bert

bert