Afsluiting seizoen MA1

De laatste wedstrijd van dit MA1 zit erop, MA1 een team die in 2014 kampioen werd, een eerste kampioenschap voor sommige meiden en begeleiding (Marcel). Maar ook een groep meiden die binnen het veld geen vriendinnen waren maar op het moment dat er een biertje op tafel stond was alles vergeten en werd er geklets over uit gaan en wat  daar allemaal bij hoort. Ook een team waar in meiden zitten die veel voor de Zweef willen doen zo zijn er meiden die al een paar jaar de jeugdige meiden van training voor zien en op zaterdag hun begeleiden, ook een team dat veel pech heeft gekend met enkele zware blessures die ons het tweede kampioenschap heeft gekost. Aan alles komt een eind zo ook aan een MA1 team die als ze willen tot grootste prestaties kon komen zie vorig jaar tegen Nieuwleusen MA1 en in Januari de playbackshow.

Tot slot heb ik over iedereen nog een verhaaltje zitten te bedenken,

Marcel:
Was 4 jaar lang Rene en Harry zijn steun en toeverlaat, een onmisbare schakel in het geheel ontzettend bedankt voor je steun en het vlaggen, rijden  van heel veel wedstrijden voor MA1.

Joyce:
Keepster, danseres, zwaar geblesseerd en terug komen als voetbalster om het team te helpen. Ik heb ontzettend mooie trainingsavonden op dinsdag samen met jou gehad Joyce. Misschien stoppen anders veel plezier in MA1 zonder je vriendin Julia.

Felicia:
Leidster, vechter iemand die nooit op geeft.  Een meid die iedereen in zijn team wil hebben. Rene zal blij met je zijn. Hopelijk ga je een rustige periode te gemoed. Veel succes en plezier in vrouwen 2.

Julia:
Aanvoerster, altijd spelen in het belang van het team. Je bent onder Harry en Linda begonnen en gaat nu verder alleen met Harry. Heel veel plezier en succes in vrouwen 1.

Esmee:
De stille diesel in het team, een meid met ontzettend veel inzet en altijd aanwezig, menig spits werd gek van haar. Ook Rene zal ontzettend blij zijn dat je bij hem in het team komt. Veel plezier in vrouwen2 .

Kristie:
Een meid die niet van stoppen weet en door gaat tot ze erbij neervalt, en dan weer opstaat om de volgende bal weg te kunnen trappen. En als ze de turbo aan zette dan was ze niet te stoppen. Heel veel succes in vrouwen1.

Suzanne:
Die had het niet echt gemakkelijk onder Harry, Harry had hele andere ideeën dan Rene. Suzanne een meid die net zo fanatiek is als zijn trainer en alleen maar wil winnen en dat is voor sommige best lastig geweest.

Eline:
Studente woont al een jaar op zich zelf, maar hield wel de zaterdag vrij om bij zijn MA1 team te kunnen zijn. In het veld was ze Floris Nightingale bij ieder blessure een handje in de rug.  Ik heb je zien komen in Twello en zien gaan in Nijverdal bedankt voor al die mooie jaren die we samen hebben gehad bij de Zweef.

Charon:
Een jonge meid die van Des komt om bij De Zweef te voetballen, wat heb ik mijn ogen uitgekeken bij Den Ham uit,  een super talent had zich aan gemeld. Zo jong is ze niet meer maar een talent is ze zeker nog, ook heeft zij een hele vervelende periode achter de rug. Charon heel veel plezier volgend jaar in MA1.

Merle:
Een meid die het niet zag zitten met Harry als trainer, maar later wel tevreden met hem was.  Een goal zullen we van haar nooit vergeten Avanti W uit. Helaas had je niet veel geluk met je Knieën Merle, laat vrouwen 2 juichen met een mooie goal van je linker been.

Sharon:
De jongste telg van dit team, was eerst zoekende tussen al die grote meiden heeft toch wel zijn plekje gevonden, beste wedstrijd van haar waren Go Ahead Kampen en voorwaarts/Activia. Veel succes in MA1.

Marel:
Een speelster die je helemaal gek kan maken met zijn demarrages  langs de lijn, miste een kampioenschap omdat ze nog te jong was. Marel weet nog niet wat ze gaat doen, bedankt voor een fijn en mooi jaar MA1

Myrthe:
Top scorer aller tijden bij De Zweef Meiden, ME6 kampioen gemaakt in Wijhe met 2 doelpunten, MA1 kampioen gemaakt met zo’n 40 doelpunten, Een spits die altijd en overal scoort, ook volgend jaar weer  in MA1.

Marith:
Als zij het op een lopen zet dan is ze door niemand in te halen. Zien komen in MD5 afscheid nemen in MA1. Heel veel succes in Engeland met je stage. En na de winter in MA1.

Annemijn:
Een speelster met zoveel door zet vermogen, maar ook eentje die altijd wilde winnen. Helaas heeft een blessure haar bijna een jaar voetbal gekost, misschien MA1 ook wel het kampioenschap. Hopelijk zien we je straks weer strijden voor iedere meter in vrouwen 2.

Anouk:
Wat heb jij een pech gehad zo’n anderhalf jaar geleden, gelukkig hebben we je nog op het trainingsveld kunnen bewonderen.  MA1 heeft je gemist. Hopelijk speel je volgend seizoen elke week je wedstrijd in vrouwen 2.

Celine:
Speciaal woord van dank aan jou, je hebt afgelopen seizoen niet veel vrije tijd gehad omdat je elke weekend 2 wedstrijden keeperde Vrouwen 2 en MA1. Ik wil je namens MA1 bedanken voor al je tijd die je beschikbaar hebt gesteld om te kunnen keeperen voor dit team.