Hector MC1 – De Zweef MC1 (4-4)

Afgelopen zaterdag tegen Hector in Goor een mooie wedstrijd gezien, de meiden stonden in de 1 ste helft met 3-1 voor, later in de 2 de helft werd het 3-3 en Hector kwam met 4-3 voor. In de laatste 10 min. werd alles op alles gezet om er toch nog een gelijk spel eruit te halen, het werd toen 4-4.
De scheidsrechter hadden de meiden op het laatst ook niet mee, want de meiden vochten voor de overwinning , dus met een vrije trap in het vooruitzicht blies de scheidsrechter de wedstrijd af, helaas.
Al met al een mooie wedstrijd gezien, in ieder geval 1 punt verdiend. Daarna ging de jarige Lizzy in de kleedkamer trakteren en Yasmijn zijn ouders die een snackbar runnen in Goor trakteerden het hele team met de rijders bij een overwinning of gelijk spel op patat. Dus de zaterdag werd een mooi latertje, maar wel gezellig.