Seizoensstart De Zweef MC1

Dit jaar weer nieuw in de competitie, De Zweef MC1.
Een leuk nieuw team met enthousiaste meiden uit D2, D3, D4, MB2 en een vijftal nieuwelingen. Een team met veel ouders die hun steentje bijdragen. Drie moeders die bij toerbeurt als organisatorisch leider fungeren en vier vaders en een moeder die samen met Harry Legtenberg en Arjen Kapteyn de training verzorgen.
De dames hebben inmiddels 2 competitiewedstrijden gespeeld. De allereerste wedstrijd werd verloren met 6-0 van Enter Vooruit, wel jammer maar de tegenstander was vol lof over de meiden toen men hoorde dat dit hun vuurdoop was.
De tweede wedstrijd tegen Excelsior ‘31/SC Rijssen had heel anders kunnen eindigen als de vele kansen die De Zweef creëerde zouden zijn benut, helaas ging deze pot met 1-4 verloren. Hoogste tijd dus om even 2 oefenwedstrijden in te lasten. De Zweef D4 en D3 werden woensdag 17 en 24 september uitgedaagd. Twee leerzame wedstrijden die meerdere keren werden stilgelegd om extra aanwijzingen te geven en de spelers op verschillende posities aan het werk te zien.
Of dit zaterdag 27 september zijn vruchten af zal werpen zullen we ongetwijfeld spoedig horen !!