Voorst/Cupa – De Zweef MA1 (8-1)

Vol frisse moed melden de meiden zich om 12.00 uur bij de Zweef voor de eerste wedstrijd ven het seizoen 2014/2015

na eerst enkele afspraken te hebben gemaakt volgde de wedstrijd bespreking en werd er welkom geheten aan Marel Verschoor die uit MB1 over moest naar MA1.

De eerste activiteit van de meiden was het showen van eigen betaalde T-shirt.

Met 13 speelsters op weg naar Voorst/cupa/wilp om onze eerste bekerwedstrijd te spelen.

Je raad het nooit de hele middag zon en wat gebeurt er om half 3 ??? een bak water komt naar beneden en een tornado hahahaha, overleg met de meiden wat doen wind tegen of wind mee oke wind tegen, zijn ze straks lekker moe, maar wat gebeurde er na de regen en de tornado??? geen regen meer en geen zuchtje wind helaas de verkeerde keuze.
Aftrap vol goede moed gaan de meiden van start, maar na een kwartier stond het al 2-0 voor de thuisploeg jammer kan gebeuren toch!!!  in de 23 min loopt de coach na de bank en zegt onvoorstelbaar dat we achter staan we zijn heer en meester op het veld, gelukkig blijkt dat de coach gelijk had Myrthe maakt 2-1, Myrthe moet 2-2 maken helaas schiet ze langs de verkeerde kant van de paal, geen 2-2 maar met een 3-1 achterstand rusten voetbal kan soms niet eerlijk zijn hahahha.
2de helft laat ik maar achterwege, het spel beeld was het zelfde als de eerste helft meiden MA1 aanvallen en de tegenstander gelijk de bal naar voren knallen richting hun spits die de beste speelser was van hun team.
Goede les voor de meiden MA1, dat je er niet alleen komt met goed voetballen.  De uitslag was overigens 8-1 voor Voorst/Cupa/wilp