Trias VR1 – De Zweef VR1 (1-7)

Zondagochtend 12 oktober moest iedereen vroeg op. Om 08.45 uur de wedstrijdbespreking en daarna direct vertrek richting Winterswijk vanwege de dichte mist.
Eenmaal daar scheen de zon en was het prima voetbal weer. Het eerste kwartier werden er enkele opgelegde kansen gemist. Maar even later viel toch de 0-1 toen Kim Praas, na doorgebroken te zijn, de bal gunde aan Sharon Wieldraaijer die bij de 2e paal de bal aannam en met een droge schuiver de keeper passeerde. Even later wist Sharon na een sublieme steekpass van Marloes Kuipers, de score naar 2-0 te tillen. Trias zette vervolgens alle zeilen bij. Dit resulteerde in de 1-2. Vlak voor rust moest Fabienne Heuver een bal van de lijn halen en wist keepster Miranda Baan met een prima redding een doelpunt te voorkomen. Kortom rusten met een 2-1 voorsprong. Kort na de break wist Sharon Wieldraaijer na een uitstekende pass van Marloes Kuipers de 1-3 te scoren. Daarna ging het snel. Het eerste bal contact van de ingevallen Ilze de Vries resulteerde in een uitstekende steekpass op Kim Praas die daardoor zo de 16 in kon lopen en beheerst 1-4 scoorde. Uit een corner van links wist Romy van de Heuvel direct de bal bij de 2e paal binnen te schieten wat volgens de kijkers niet helemaal de bedoeling was gezien haar reactie. Even later kon Sharon Wieldraaijer uit een voorzet van Ilze de Vries de 1-6 inkoppen. Hierbij werd ze door de keeper en haar tegenstander nog wel tegen het gras gewerkt. De 1-7 was er één die in het betaalde voetbal niet zou misstaan, een hoge bal vanuit de verdediging die halverwege de helft van de tegenstander stuitte werd door Ilze de Vries direct op de schoen genomen en verdween over de verbouwereerde keeper van Trias, vlak onder de lat tegen het net. Al met al een zeer goede wedstrijd waarin iedereen in dienst speelde van elkaar. Uitstekend gedaan zo schreef de trainer.