Dos Kampen MA1 – De Zweef MA1 (2-2)

Uit naar Kampen altijd lastig voor de jonge meiden van MA1. Gemiddeld zijn de meiden allemaal een jaartje of 2 ouder dan onze meiden dat is het grootste probleem nog niet, maar ze zijn
gemiddeld ook een kilootje of 20 zwaarder en een stuk langer ……….hoe dit kan?? Dus een lastige wedstrijd voor de boeg.

Om 1 uur melden bij De Zweef en gelukkig vandaag was de bestuurskamer leeg, dus kon Harry in alle rust uitleggen hoe we Kampen konden verslaan. Voor de bespreking kwam Myrthe al met de vraag of ze reserve mocht staan; ze was een beetje ziek, dikke streep door het team van de coach. Gelukkig hadden we vandaag genoeg speelsters om dit op te vangen, Celine, Annemijn, Felicia, Kristie, Eline, Julia, Sharon, Merle, Marith en Charon moesten zorgen voor de winst van MA1. Myrthe en Marel begonnen op de bank.

Helaas kregen we in de eerste helft een domme goal tegen, we waren
iets te enthousiast . In de rust de meiden uitgelegd wat we beter moesten doen om toch nog de wedstrijd te kunnen winnen.
Gelijk goed aan de tweede helft begonnen. Door goed door te zetten veroverde Sharon de bal op het middenveld en kon zo doorlopen naar de goal en scoorde haar eerste doelpunt in het shirt van de Zweef. Na een minuutje of 20 werd er een speelster door de scheidsrechter voor 10 minuten uit het veld gestuurd, nog een 2 minuten later maakte we de 1-2. Een verre ingooi van Marith komt voor de voeten van Myrthe goal.
Jammer genoeg konden we dit niet vast houden een vrije trap en de bal wordt verkeerd beoordeelt door Celine. Helaas 2-2, maar een terechte uitslag van een middag keihard werken door de meiden van MA1.  Compliment aan het team.
Ik weet niet of de scheidsrechter dit leest maar deze man verdiend een dikke pluim.