De Zweef VR1 – DVC’26 VR1  (4-6)

Een korfbaluitslag bij deze wedstrijd tussen de Zweef vrouwen en de gasten uit Didam.
Je zou eerder zeggen dat de dames van de Zweef een verre busreis in de benen hadden, zo belabberd was de eerste helft. Verkeerde inschattingen, slechte passing en communicatiefouten droegen er toe bij dat DVC’26 voor de rust kon uitlopen naar maar liefst een 0-4 voorsprong.
In de rust werd het team mentaal volledig gereset. De Zweef kwam als herboren uit de kleedkamers en boog binnen 20 minuten de stand om naar 4-4. Een knappe prestatie dat wel maar niet voldoende om DVC’26 van zich af te houden. Fouten worden er nu eenmaal gemaakt, DVC’26 nam opnieuw de leiding. Daarmee knakte toch opnieuw het zelfvertrouwen van de Zweef en werd er niet meer gescoord door de Nijverdallers. Dat DVC’26 nog in de laatste minuut de 4-6 liet aantekenen kon de stemming niet drukken. Die was al te laag. Op naar herstel in de volgende wedstrijd, want dat de Zweef echt goed kan voetballen hebben ze laten zien in de 20 minuten na de rust.