Wijhe ’92 MA1 – De Zweef MA1 (2-1)

Om half 1 allemaal aanwezig bij de voetbal en Harry maakt de opstelling bekend: Celine, Felicia, Suzanne, Esmee, Kristie, Eline, Charon, Marith, Marèl, Myrthe en Merle. Julia begint op de bank. Demi en Manon uit MB1 komen na hun eigen wedstrijd naar Wijhe om ons te versterken.
De wedstrijd begint een beetje rommelig en in de 4e minuut raakt de bal in ons zestienmetergebied in de kluts. Gelukkig wordt de bal weggewerkt en krijgen we alleen een corner tegen. In de 17e minuut volgt er een combinatie van Myrthe en Marèl. Het afstandsschot van Marèl gaat helaas net naast, maar wel prima gevoetbald. In de 44e minuut neemt Felicia een vrije trap, Merle kaatst hem terug, Felicia schiet de bal voor, de keeper komt uit, Charon tikt de bal over de keeper richting Myrthe en Myrthe kan hem binnenschieten: 1-0 voor ons vlak voor rust.
De tweede helft beginnen we niet scherp en is het een rommeltje. Waar wij in de eerst helft nog de betere ploeg waren, begint Wijhe nu beter te voetballen. In de 55e minuut valt dan ook een tegendoelpunt uit een corner: 1-1. In de 73e minuut probeert Julia het maar eens met een hoog afstandsschot. Een rotbal voor de keeper, maar ze heeft hem wel en dus helaas geen voorsprong voor ons. In de 77e minuut geeft Charon een diepe bal op Marèl. Marèl geeft hem voor, maar helaas kan niemand hem erin schieten. In de 81e minuut krijgt Wijhe een vrije trap die over Celine heen gaat en dus helaas een 2-1 achterstand. We proberen er in de laatste minuten nog een gelijkspel uit te slepen door 1 op 1 te gaan spelen, maar de 3 punten blijven helaas in Wijhe.
Dit was helaas niet onze beste wedstrijd. We wisten in de eerste helft nog een paar kansen te creëren, maar in de tweede helft is dat ons eigenlijk niet gelukt. Wijhe heeft ook weinig kansen gehad, maar ze waren helaas wel effectief. Celine, Demi en Manon; bedankt dat jullie ons wilden komen versterken vandaag!
Volgende week spelen we alweer onze laatste wedstrijd van deze seizoenshelft thuis tegen SVZW MA1.