De trainer had op zijn bord 3 punten staan:
-  super Zondag,
- Bedankje namens Rene Rodijk
-  Quick 20.

Er waren twee belangrijke dingen om te vertellen maar een regel was nog belangrijker dat was de thuis wedstrijd tegen Quick 20. Na de overwinning van vorige week volgt de wedstrijd tegen een tegenstander die de eerste wedstrijd had verloren dus altijd lastig om in te schatten of dit terecht was.  Vorige week kreeg de trainer een mooi app over Marel en had hij geluk, deze week gaf Eline aan weer fit genoeg was om weer te kunnen voetballen, maar ook moest hij er een afstaan aan MB1 Sharon wilde MB1 wel uit de brand helpen. Overleg met aanvoerder Julia welke kant kiezen we met de wind mee of eerst tegen de wind in, gekozen wordt om tegen de wind in te beginnen.

Achteraf een goede keuze want wat stonden de meiden slecht te voetballen veel te onrustig in bal bezit en verkeerde keuzes in het veld. Ook hebben de meiden veel geluk gehad dat de 2-0 er niet in ging. Dus konden de meiden gaan rusten met 1-0 achterstand. Na een duidelijke uitleg van de trainer starten we de tweede helft, wind mee en de zon mee.

Binnen 5 minuten stond het al 1-1. De topscoorster bij de meiden Myrthe scoorde na een slechte uittrap van de Oldenzaalse keepster 1-1. De Zweef meiden hadden het gevoel we kunnen winnen en trokken vol ten aanval. Uit een voorzet maakte de tegenstander hands,  de scheidsrechter legde de bal op de stip Myrthe benutte dit buitenkansje 2-1. De vele supporters gingen uit hun dak……. zo goed was de Zweef aan de tweede helft begonnen.

Door iets teveel enthousiasmegingen ze te snel weer op zoek naar een goal met als gevolg dat we niet goed stonden en ja hoor de 2-2.

De trainer baalde als een stekker, maar hij gaf niet open moedige zijn team aan om de 3-2 te maken.

Dit gebeurde ook. Goed doorzetten van Myrthe en via een klutsbal maakte Sharon de 3-2. Dit was een wedstrijd van bloed zweet en tranen. Celine bedankt voor het keeperswerk, je had een paar goede reddingen. Alle toeschouwers bedankt voor jullie komst, vooral de vrouwen 1 en 2, fijn dat jullie aanwezig zijn bij de jeugd van de Zweef. In een verhaal vergeet je altijd meiden die niet opvallen in een team maar ik wil wel een speciaal woord richten aan 4 meiden die afgelopen zaterdag de trots van deze zaterdag waren. Esmee, Kristie, Julia en Felicia jullie waren deze zaterdag de meiden van De Zweef MA1.