Twenthe MA1 – De Zweef MA1 (0-3)

Na twee knappe overwinningen ging de route om kampioen te worden nu richting Goor om daar aan te treden tegen Twenthe MA1D. Suzanne kon niet meedoen omdat ze genoot samen met de fam. Slag van een weekje skiën en Felicia Biemans was helaas ziek. Dit hield in dat MA1 nog maar net 11 fitte speelsters over had inclusief Celine Legtenberg die weer een zaterdag vrij had genomen om de meiden te helpen het doel te verdedigen. Gelukkig kreeg de trainer 2 appjes van meiden die wel op de bank wilde zitten en in nood mee wilde doen, bedank Joyce en Annemijn. De wedstrijd verliep precies zoals de trainer zich kan wensen binnen 5 minuten had Marith de bal al in het netje gelegd. Maar gaandeweg de wedstrijd werd de tegenstander gevaarlijker zo had Kristie een overtreding nodig om de tegenstander tegen te houden, vervolgens een vrije trap die net over het goal ging. Ook werd de wedstrijd grimmiger, natrappen, schelden en ga maar door, maar gelukkig heeft MA1 Myrthe die had zoiets van nu is het mooi geweest laat ik de 2-0 maar in schieten, vlak daarna was het rust.
In de tweede helft was een veel beter voetballend de Zweef te zien, helaas drukte de meiden dit niet in doelpunten uit. Maar wat er dan meestal gebeurt, een goal aan de andere kant, kon voorkomen worden. Onze stand-in keepster Celine redde op zeer knappe wijze en zo bleef het 2-0. Het was weer eens tijd voor een goaltje dacht Myrthe ….met een knap schot tekende ze voor de 3-0 einduitslag. Weer een stap richting een mooi feestje. Helaas leverde deze wedstrijd ook verdriet op. Na maanden van blessure leed deed Annemijn vandaag ook weer mee, maar koud in het veld was er een botsing en ze moest al weer met een blessure het veld verlaten …….beterschap meid. Maar er was ook een pluspunt te noteren onze vaste keepster Joyce trok haar schoenen aan om te voetballen en dat deed ze helemaal niet slecht, de trainer heeft er weer een speelster bij maar ook helaas een keepster kwijt ?? Meiden jullie mogen trots zijn op deze overwinning. Het hele team verdiend een dikke pluim.