Avanti W MA1 – De Zweef MA1

Blijft de Zweef MA1 op koers?????

Afgelopen zaterdag hadden we een lastige uitwedstrijd op het programma staan uit naar Avant W, het enige team wat ons kan blijven volgen, maar zoals bij zoveel teams komt de nederlaag een keer dus ook voor de meiden MA1.
Helaas kwam deze nederlaag afgelopen zaterdag. Eigenlijk was deze nederlaag terecht omdat deze tegenstander wist wat ze moesten doen ….. winnen en daar gingen  ze vanaf minuut 1 voor.
Ondanks dat ze voortvarend van start gingen waren de eerste mogelijkheden voor de Zweef. Ook bij het meidenvoetbal hebben de scheidsrechters steeds meer invloed op het spel. Afgelopen woensdag hadden we een scheidsrechter die de wedstrijd als een mannenwedstrijd floot en deze zaterdag had onze scheidsrechter zoiets van elkaar niet aan raken want anders gaan ze misschien wel huilen die meiden. Hij floot 3 aanvallen van de Zweef af op het moment dat het gevaarlijk werd. Contact mocht niet,
volgens mij is voetbal toch een contact sport!!!!
Na balverlies van de Zweef op het middenveld mocht de aanvalster van Avanti van iedereen vrij doorlopen naar de keepster die helaas geen antwoord had op haar schot.
De trainer was best wel een beetje boos in de rust omdat die zag dat het niet goed ging bij de meiden. Een van de reden is dat meiden eigenlijk slecht tegen commentaar kunnen bij aanwijzingen van hun medespeelsters.
Start tweede helft begon zonder Marel. Zij was letterlijk de wedstrijd uitgeschopt en dat mocht wel in deze wedstrijd, vreemd toch?
In plaats dat we 1-1 maakte, een bal net over, klutsballen voor de goal etc, valt de 2-0 aan de andere kant een schitterende kopbal van de aanvoerster van Avanti W.
Coach Harry zette zijn team op de kop met de hoop een gelijk spel te behalen, helaas valt de 3-0 ook nog.
Het mooiste moment van deze middag was dat de scheidsrechter aan enkele meiden van De Zweef vroeg of zij verder wilde fluiten, er kwam een volmondig ja uit, meerdere keren. Geef die fluit maar aan mij zeiden de meiden hahaha.
Ondanks het verlies was toch een meid die zijn niveau haalde Kristie Legtenberg en is daarom gekozen als girl off the match.

Liggen we nog op koers????
We liggen nog wel op koers maar we hebben het alleen een beetje spannend gemaakt.
We gaan het as zaterdag gewoon weer recht zetten.

Zaterdag 18-04-2015 de Zweef MA1 – Voorwaarts/activia MA1 14.30 uur Sportpark Gagelman