Quick 20 MA1 – De Zweef MA1

Blijft MA1 op koers???????

De koers heeft na de nederlaag van vorige week blikschade opgelopen, hopelijk blijft het na deze wedstrijd tot blikschade misschien is hij wel bij de Wema geweest en is de schade hersteld, ook omdat de concurrent een lastige wedstrijd heeft.
De trainer begint zijn wedstrijd verhaal met 4, nog 4 wedstrijden voor de MA1 in dit seizoen dan is het gebeurt voor enkele meiden als junior en gaan ze naar de senioren of stoppen met voetballen ivm studie.
Quik 20 was een tijdje terug een hele lastige tegenstander voor de meiden de wind was toen een zeer bepalende factor, tweede helft mee leverde toen toch nog 3 goals op. Dus vol frisse moed naar Oldenzaal waar in de maand februari boeskoolstad heet.
De trainer had de boel door elkaar gegooid om zo iedereen scherp te krijgen en meer power op het middenveld te krijgen moest Julia haar plekje achterin afstaan aan Felicia. Julia schoof door naar het middenveld dit pakte eigenlijk goed uit via een mooie aanval van de meiden was de tegenstander zo galant om de 0-1 in te koppen. Met nog 4 minuten te voetballen was het rust maar wat gebeurt er, komt een meid van Quick aan de bal en passeert 3 meiden en laat Celine kansloos in de verre hoek. Balen omdat in de 43 min de 1-1 valt.
De meiden aanwijzingen gegeven en proberen hun koppies weer omhoog te krijgen ze zaten er goed door heen. Ze begonnen weer vol moed aan de tweede helft die knap vervelend werd. Veel ruzies in het veld. Van beide kanten werden de meiden proef gesteld om zich  netjes te gedragen.  Na tien minuten komt er een afstand schot en deze wordt van richting veranderd en keeper Celine is kansloos.
De meiden lieten het er niet bij zitten corner op corner volgde, enkele vrije trappen mochten niet leiden tot een doelpunt. Helaas zag de scheids twee zuivere penalty’s over het hoofd.  Eén kon ik niet goed zien. De scheids ook niet van uit zijn positie maar volgens de meiden sloeg zij de bal weg, maar de tweede stond hij nog geen meter van af zelfs de tegenstander zeiden zuiver penalty, helaas niet gekregen. Einde wedstrijd 2-1 voor Quick 20.
Al gebeld met de Wema en gezegd je moet er een deuk uit halen om ons weer op koers te krijgen, komt daar de meiden binnen gerend met een goed bericht de concurrent speelt gelijk, Wema gebeld met het is nog een deukje.
Toeschouwers bedankt dat jullie weer gekomen zijn om MA1 aan te moedigen.