Zaterdag 2 mei was de zaterdag van wie wordt er kampioen???
en blijft de Zweef MA1 op koers? Wordt het een auto die naar de sloop gaat!!!
De Trainer liet het team anders spelen dan wat de meiden
gewend zijn; 1-4-4-2 spelen……. normaal speelt hij
altijd 1-4-3-3 hopelijk kunnen we zo de tegenstander verassen.
Felicia had de zware taak om het beste meisje van Avanti uit te schakelen. Getracht werd de ruimte creëren om Julia vrij te krijgen en die zou op haar beurt Myrthe en Marelinstelling zou kunnen brengen om te scoren. We moesten wel anders spelen omdat we uit bij Avanti vooral in de lucht zijn afgetroefd.
Het pakte goed uit wat Harry vertelde, de eerste twee kansen waren voor de Zweef MA1.  Een bal net voorlangs; Marel kwam een dikke teen tekort, volgende kans was voor Myrthe maar helaas stond de keepster in de weg. Ook Avanti wilde graag winnen vandaag want dan waren zij kampioen, zo ging de eerste beste aanval van hun in
twee momenten hoog over.Volgende aanval was weer van de Zweef. Julia ging in volle snelheid richting doel helaas speelde ze de bal iets te ver voor zich uit.Weer volgde er een aanval van de Zweef meiden,
Charon kon net niet langs haar tegenstander komen een corner volgde, ook deze bal werd geen goal. Avanti trok weer ten aanval, iets te slap ingrijpen van de Zweef werd door een speelster van Avanti met een goede schuiver in deverre hoek afgemaakt Celine was kansloos.Ook ging de tegenstander het fysieke geweld niet uit de weg helaas moest Myrthe geblesseerd uit vallen, achteraf met twee gekneusde ribben een heel groot verlies voor MA1 want zij is wel doelpuntenmaker van MA1. Maar de meiden trokken weer ten aanval. Marel was net iets eerder bij de bal als haar tegenstander maar deze zette een perfecte sliding in, maar helaas voor Marel kwam ze verkeerd terecht en moest gewisseld worden.  Na een bezoek aan het ziekenhuis kwam de uitslag een ingescheurd kapsel.
Tot overmaat van ramp werd het ook nog 2-0 voor Avanti vanaf de achterlijn komt er voorzet. Marith deed haar uiterste best om
een goal te voorkomen maar helaas trapte ze in eigen goal.

Rust……

Tussenstand 0-2, een zeer goed gespeelde eerste helft, het klopte precies wat de trainer vertelde voor de wedstrijd, maar als je
twee belangrijke meiden voorin moet missen door blessures dan wordt het wel heel moeilijk om een 2-0 achterstand weg te
werken.De tweede helft waren we niet meer bij machte om Avanti pijn te doen, ze liepen uit naar 4-0.
Eline dacht “vorig jaar was ik de beste speelster tegen Avanti, ik zal effe laten zien waarom”, na 2 doelpogingen vloog de bal
prachtig de kruising in. Toch nog een beetje de eer gered dank zij Eline.
Ik wil Michelle Kapteyn onzettend bedanken dat ze in de rust haar tas heeft opgehaaldom de meiden te helpen, dank je wel
Michelle. Scheidsrechter Robbin Wissink bedankt voor je goede leiding. Ouders en toeschouwers bedankt voor jullie komst.

Avanti -W gefeliciteerd met jullie kampioenschap, jullie waren een mooi team om tegen te voetballen.
Marel en Myrthe van harte beterschap en hopelijk zijn jullie snelweer hersteld van deze blessures.
Op basis van de eerste helft verdiend het hele team de titel girl off the match, maar ik wil er eentje er tussen uit halen die een
dikke pluim verdiendomdat ze er elke keer weer staat ondanks dat ze de laatste weken zoveel heeft mee gemaakt.
Felicia het team is ontzettend trots op je.

De koers auto heb ik naar de Wema gebracht en gezegd maak hem maar klaar voor volgend seizoen wie weet pak ik dan wel de titel met vrouwen 1, helaas zit het voor deze groep A meiden en begeleiding niet in.
Nog twee wedstrijden te spelen a.s. woensdag om half 8 thuis tegen Voorwaarts/Activia en daarna nog uit tegen SVZW aanvang half 1.