ATC’65 MB1 – De Zweef (2-1)

Voor onze 2e bekerwedstrijd moesten wij zaterdag 30/8/14 aantreden tegen hoofdklasser ATC’65 MB1, de club van FC Twente voorzitter Joop Munsterman. logoatclogoatc
logoatcATC was de bovenliggende partij, toch wist men weinig kansen te creëren wat zeker ook een verdienste was van onze eigen verdediging. Één van onze eerste kansen was meteen raak waardoor wij al vroeg in de wedstrijd op voorsprong kwamen.
In de tweede helft drong ATC wat meer aan en wist men halverwege de tweede helft 2x vlak achter elkaar te scoren. In de laatste minuut kreeg De Zweef nog een dot van een kans om weer op gelijke hoogte te komen maar verzuimden het af te maken, eindstand 2-1.
Het was een leuke spannende wedstrijd tegen een hoofdklasser die wij het ontzettend lastig hebben gemaakt.